Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

η εικόνα που δημιουργείται στους πολίτες...

η εικόνα που δημιουργείται στους πολίτες...

Ανώνυμος
Ανάγκα και οι .... φελλοί πείθονται .

Δυστυχώς τα κοστούμια , οι γραβάτες και η ξύλινη γλώσσα είναι το περιτύλιγμα της πλειοψηφίας των δημοτικών "αρχόντων" , που στο εσωτερικό τους κρύβουν κοινωνική αναλγησία , αλλαζονική απαξίωση απέναντι στους πολίτες του δήμου , απόψεις "νεροζούμια" και συμπεριφορές διπρόσωπες ( άλλα λένε κατ' ιδίαν στους συντοπίτες τους και άλλα ώς εκπρόσωποί τους στο δημοτικό συμβούλιο ) . Κινούνται ιδεολογικά και πολιτικά μεταξύ βαρύγδουπων αχταρμάδων ή αναμασημένων , χιλιοειπωμένων τσιτάτων μιμούμενοι τα κομματικά τους είδωλα , τους σύγχρονους Εφιάλτες της Ελλάδας. Δεν έχουν ούτε στοιχειώδη επιχειρήματα για να στηρίξουν την άποψη που εκφράζουν και κινούνται μεταξύ της αυτοπροβολής τους και των "light" αντιθέσεων με τους άλλους , του επιπέδου του " νάχαμε να λέγαμε " και "τζάμπα μάγκες".
Ευτυχώς που το επίπεδο των περισσοτέρων συναδέλφων τους συμβούλων , είναι περίπου ίδιο και μπορούν και συνεννοούνται μεταξύ τους . Αλοίμονο στις φωτεινές εξαιρέσεις του συμβουλίου , πώς αντέχουν εκεί μέσα !!!!!
Υ.Γ.( Είμαι σίγουρος ότι όσοι από δαύτους διαβάσουν το σχόλιό μου , θα νομίζουν ότι τους συγκαταλέγω στις φωτεινές εξαιρέσεις . Τόσο στόκοι και φελλοί είναι!!!!! )

24 Νοεμβρίου 2011 9:46 μ.μ.


....είναι κρίμα να δημιουργούνται τέτειες εντυπώσεις...θα μπορούσαμε να είμαστε ένας πρότυπος δήμος....δεν είναι τόσο δύσκολο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου